Blog

Dragged Across Concrete (De cealaltă parte a justiției)


     Pentru seara asta de duminică vă propun un film polițist din 2018. Film cu o poveste bună și realistă, care probabil nu va fi pe placul celor dornici de acțiune intensă.

     Filmul este foarte bine realizat și a fost scris și regizat de S. Craig Zahler și are o distribuție de zile mari Mel Gibson, Vince Vaughn, Tory Kittles, Michael Jai White, Jennifer Carpenter, Laurie Holden, Fred Melamed, Udo Kier, Thomas Kretschmann și Don Johnson.

     Premiera filmului a fost făcută pe data de 3 septembrie 2018 cu ocazia Festivalului Internațional de Film de la Veneția.

     Filmul se întinde pe trei ore și este foarte bine dozat, poate finalul este cumva previzibil ceea ce face să scadă puțin din valoarea filmului.

     Pe Wikipedia am găsit sinopticul filmului din care voi cita partea de început:

     „Brett Ridgeman și Anthony Lurasetti sunt o pereche de ofițeri de poliție care lucrează în orașul Bulwark. În timpul unei arestări a unui dealer de droguri, Ridgeman care este mai în vârstă, devine excesiv de dur cu un suspect, folosind piciorul pentru a bloca fața omului pe scara de incendiu. De asemenea, toarnă apă rece și își bate joc de prietena surdă a suspectului. Scena este surprinsă pe video, iar cei doi polițiști ajung înaintea superiorului lor, Lt. Calvert. Cu toate că Ridgeman cere ca Lurasetti să fie scutit de orice fel de represalii, Calvert este forțat să-i suspendeze pe ambii bărbați câteva săptămâni fără plată pentru a-i potoli pe cei din mass-media. Cum soția lui Ridgeman este incapabilă să muncească din cauza bolii sale, iar Lurasetti se pregătește s-o ceară de soție pe logodnica sa, bărbații se hotărăsc să-și folosească legăturile criminale…”

     Vizionare plăcută,
     Pic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *